Degustační večeře s Domaine Bohrmann

17. 5. 2018 v 18.30

 

 

Mousse z uzeného úhoře na kedlubnovém carpacciu

podávané s jarní zeleninou a limetkovo okurkovým želé ochuceným olivovým olejem Lakudia

Saint-Aubin 1-er Cru En Remilly 2015

 

&

 

Grilované svatojakubské mušle na pyré ze sladkých brambor, plátky černých lanýžů

a curdem z červené řepy

Meursault Meix Chavaux 2013

 

&

 

Telecí hřbet sous-vide podávaný na hráškovém pyré

s telecím glazé a humrovým máslem

Pommard Vieilles Vignes 2015

 

&

 

Čokoládový ganache s domácím sorbetem z lesních plodů

a makronkou ze slaného karamelu

Crémant Rosé 2015

 

&

 

Pralinka „After Eight“ a „Valrhona Strawberry Inspiration“,

okurkové želé s ginem a meruňková makronka

 

2.450 CZK/osoba vč. kávy a neperlivé vody

 

 

 

Pavel Sapík

Executive chef

 

Restaurant Terasa u Zlaté Studně • U Zlaté Studně 166/4 • Praha 1

Rezervace na telefonu 734 777 333 nebo e-mailem alifea@alifea.cz